Monumente Funerare Marmura  Oferte Speciale
Fotogravuri
Accesorii Bronz

Cruci marmura Galati

 

Transport si montaj gratuit in toata tara !

Contactati-ne la numerele de mai jos

Vodafone         0720897343

Orange             0757608318

E-mail - monumentefunerare@ymail.com

 

Lucrari Recente

cruci granit gri        cruci marmura neagra

oferte cruci granit         reduceri cruci funerare

 

sclupturi marmura         monumente funerare

 

lucrari funerare complete       lucrari funerare complete

 

cruci granit        cruci negre

 

monumente funerare negre        cadre morminte

 

Odata ajunsi pe site-ul nostru consideram ca sunteti interesati de o cruce de marmura / granit placarea unui mormant sau turnarea acestuia. Mai jos v-am explicat in mare cu ce ne ocupam si ce procedee folosim in activitatea noastra si de ce nu cateva sfaturi sau eventuale raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.


Vreti un monument pentru dumneavostra sau cineva drag este bine de stiu.

Un monument nu se poate monta daca nu aveti postament sau bordura turnata !!!


  

Postament

Postament este o bordura sau mai bine spus un suport pentru a monta crucea sau monumentul dumneavostra .Acesta nu poate fi montat direct pe pamant.

Bordura / postamentul  trebuie sa fie cel putin dimensiunea postamentului cruci alese de dumneavostra.

Dimensiunile unui postament obisnuit ar fi 1 m latime grosimea de 20cm si inaltimea de 25/30 cm

Pentru a putea sustine greutatea cruci este bine de turnat cu balastru si armatura de fier.

Mai jos puteti vedea un monument montat pe postament turnat

 

cruce

 

Bordura

Un chenar dreptunghiular cu dimensiuni in functie de loc / locurile dumneavostra , de obicei pentru un loc 2,50 m lungime si 1,50 m latime, pentru 2 locuri 2,50 lungime si 2,40 latime (acestea sunt dimensiunile exterioare) grosime de 15/17/20 cm si  inaltimea de 20/25/30/35/40 cm dupa preferinta

Pentru a efectua o asfel de lucrare trebuie sa sapati 20 de cm in pamant pe directia chenarului / borduri pentru a evita o eventuala alunecare de pamant si pentru o mai buna rezistanta .Se toarna 20 de cm in pamant si /25/30/35/40 cm deasupra.

Se cofreaza dupa care adaugati cupoane de fier striat de 8 grosime si circa 70 de cm lungime din 50 in 50 de cm care vin bagate in pamant 30 de cm din care ramane 40 de cm in bordura dorita adica de la nivelul pantului in sus, 20 de cm in santul sapat si 30 de cm in pamant pentru o rezistenta mai buna .

Dupa care de aceste cupoane se leaga fier forjat de 6 grosime de jur in prejur la o distanta de 5 cm intre ele , 3/4 randuri. De preferat sa fie dintr-o bucata pentru a intari bordura.

Dupa care se toarna balastru pana la nivelul cofrajului (asta daca cofrajul este nivelul dorit de dumneavoastra)

Se lasa sa se usuce cel putin 48 de ore dupa care se indeparteaza cofrajul.

Dupa 4/5 zile se poate placa sau eventual turna mozaicul.

Daca doriti sa placati bordura cu granit /marmura sau sa fie mozaicata monumentul se aplica dupa si nu inainte de placare/ mozaicare

Mai jos aveti o schita pentru o mai buna intelegere.

 cruci marmura

 

granit

 

Montarea unui monument

Se elimina particulile de praf de pe postament/ bordura dupa care se fixeaza temporar postamentul monumentului se masoara sa fie la centru / echilibrat dupa care se dau gauri in bordura dvs dupa gaurile postamentului .

Dupa care se taie o bara de fie striat in functie de dimensiunea postamentul cruci respective

Acest fier trebuie introdus in bordura 10 cm si 8 cm in cruce/monumentul dvs trecand prin postament

Daca postamentul cruci este de 8 cm atunci bara de fier striat ar trebui sa aiba o lungime de 26 de cm ( 10 cm in bordura 8 in postament si 8 in cruce/monument)

Se aplica adeziv pe bordura / postament si in gaurile facute(CM25 sau CM17 de la Ceresit recomand) se introduc barele de fier  dupa care se pune postamentul .

Se aplica un alt strat de adeziv pe postamentul cruci si in gaurile din cruce dupa care se poate monta crucea, se echilibreaza si se spala.

Mai jos aveti o schita pentru o mai buna intelegere.

 

marmura

 

Placarea borduri

Placarea unei borduri se face cu placaj de 2/3 cm grosime si nu cu placaj de 1 cm (acesta este prea subtire si crapa in timp  din cauza inghetului )

Se indeparteaza praful si eventualele resturi/imperfectiuni si surplus de material ramas in urma turnari borduri.Dupa care se dimensioneaza marmura/granitul .Dupa dimensionare se pun partile laterale.

Se aplica un strat subtire de adeziv pe placa de marmura/granit si un strat grosut pe bordura.

Dupa aplicarea partilor laterale se bat un pic pentru a inlatura aerul din spatele placi si pentru a asigura lipirea placi cat mai etans.

Se dimensioneaza capetele si se aplica dupa critetiul de mai sus.

Dupa lipirea lor se indeparteaza surplusul de material si se verifica nivelul placilor si urmeaza aplicarea partilor de deasupra.

Dupa dimensionare / aplicare / inalturarea surplusului de materia se spala si se verifica nivelul lor .

Mai jos puteti vedea o cripta placata de catre echipa noastra de profesionisti

servicii funerare

 

cruci marmura simeria 

 

Pentru mai multe detalii va rugam nu ezitati, puteti sa folositi si formularul de mai sus din sectiunea FORMULAR COMANDA 

 

cruci marmura galati, cruci granit galati, cruci marmura neagra galati, cruci funerare galati, cruci marmura pret galati, cruci marmura ieftine galati, cruci ieftine galati, cruci marmura galati pret, borduri marmura galati, borduri mozaic galati, constructii morminte galati, cripte galati, cavouri galati, monumente mozaic galati, monumente funerare preturi galati, monumente marmura galati, monumente funerare si placari morminte galati, monumente funerare granit galati, monumente funerare galati srl, monumente funerare galati preturi, marmura galati, modele cruci marmura galati, modele cruci funerare galati, lucrari morminte galati, inscriptionari cruci galati, inscriptionari monumente galati, semi-cavouri galati, granit galati, amenajari morminte galati, placari morminte galati, placari marmura galati, placari granit galati, vanzari monumente funerare galati, firma monumente funerare galati

 

 

Despre Noi Servicii Contact

Numere de telefon:
0720 897 343; 0757 608 318

Adresa de E-mail:
monumentefunerare@ymail.com

Monumente Funerare Marmura